10-10-2021

Kvinde - send din mand i manderådgivning

Godt tilbud til kvinder: Send din mand i manderådgivning.

Nej, det er ikke et kursus i kvindeundertrykkelse. Han skal såmænd bare lære at stå op for sig selv, - være tydelig og klar omkring hvordan han har det, og hvad han har brug for, - og hvad han ønsker sig (og ikke ønsker sig) fra dig og jeres forhold, - og lære at lade være med at klynke, hvis mor ikke er frisk på det hele.

Synes du, at din mand skulle tage og mande sig lidt op? – Er han simpelthen blevet for blød og eftergivende? – Så giv ham et ultimatum: Så er det bare afsted til manderådgivning på stationen i Ringsted.

Du kan sige til din mand, at jeg bl.a. bruger ham der psykologen Jordan Peterson (tjek YouTube) til at opdrage ham med. Måske kender han Jordan, men har bare ikke turde fortælle dig om ham, fordi han gerne vil have mænd til at være stolte over at være mænd, - og kvinder til at være stolte over at være kvinder. Det er da godt nok pinligt gammeldags. Han vil såmænd have os til at være stolte over at være præcis som vi er, - så forskellige som vi er. Bl.a. siger han at kvinder er supergode og bedre end mændene til at omgås andre mennesker, -og det skulle de da tage at være stolte af. Og han siger, at det ikke forholder sig sådan pga. kulturen, men pga. biologi og evolution. Ja, man kan ikke ligefrem kalde ham ”woke”.

Din mand er altså lettere socialt handicappet, - han har det ikke med sig i dåbsgave det der med at sætte ord på sine følelser og behov – og ender ofte med et ”du får ret og jeg får fred” efter at have opmagasineret sine gulvhøjttalere nede i kælderen. Han skal først til at lære det nu i en kultur, hvor det er ordet, der har magten (og ikke muskler) – plus alt det der med mimik og kropssprog, som kvinder også er fantastiske til.

Så kvinde: Du er præcis, som du skal være, - det kræver bare sin mand at hamle op med. Vil du have sådan én, der kan det? – Vil du have en ”ny” mand, som kan kommunikere og stå fast på sin egen banehalvdel og samtidig elske og respektere din banehalvdel? - Så sig det til stoneface hjemme ved computeren, hvor han dyrker resterne af sin maskulinitet med World of Warcraft, at han bare kan henvende sig nede på Ringsted Station (1.sal til højre).