21-09-2021

BWRT-TERAPI

Jeg er under uddannelse i BWRT-terapi, som har vist enestående resultater.

Udgangspunktet i terapien er det faktum, at vi mennesker, inden vi bevidst vælger en reaktion, allerede i det ubevidste har grebet til en bestemt tolkning og reaktion, som vi i fortiden har tillært os som en effektiv strategi dybest set til sikring af vores overlevelse.

BWRT-terapi er et supplement til min almindelige samtaleterapi, - ja den arbejder faktisk helt uden samtale, men alene ved gennem mine instruktioner at skabe nye reaktionsmønstre i det ubevidste, der kan gøre op med de mønstre - eller automatreaktioner - som nu belaster din funktion og din trivsel. 

Andre af vores automatreaktioner ligger gemt i den programmering, som sker i vores opvækst. Du kan her f.eks have lært, at du "ikke er god nok", - at andre mennesker vil dig noget ondt, - at du er magtesløs - osv. - og du kan have skabt strategier, der passer til disse automattanker. Disse strategier bundfælder sig som vanemæssige angstreaktioner, således, at du altid trækker dig (flight) eller tænder af (fight) eller bliver lammet (freeze), når du møder udfordringer. 

Nogle af vores automatreaktioner ligger gemt i vores gener - f.eks. at jeg griber efter noget, som du spontant kaster til mig, - eller at jeg afværger, når du slår ud efter mig. Men også en grad af angst forbundet med f.eks. højder, slanger, edderkopper osv. - såkaldte fobier.

BWRT (BrainWorking Recursive Therapy) er en metode, der populært sagt kan lære din hjerne en ny automatreaktion til erstatning af den gamle. Teknikken i terapien er sådan set meget enkelt, og hvis ikke metoden havde frembragt overbevisende resultater, ville den afgjort være nem at betvivle. 

Du vil opleve, at du - selvom du med din fornuft ved, at der ikke er fare på færde - allerede er i gang med og måske helt fastlåst i din tillærte automatreaktion. Dit alarmsystem har så at sige allerede handlet på dine vegne i den tro at vide, hvad der i situationen tjener din overlevelse bedst.

BWRT-proceduren ligger helt fast, således at terapeuten blot instruerer klienten efter manualen. Der er ikke tale om hypnose - eller om berøring af nogen art. Hvis du vælger BWRT, behøver du ikke engang over for terapeuten at sætte ord på problemet. Det skal bare stå klart for dig selv, hvad du føler dig magtesløs og plaget af i din måde at reagere på.

Også sværere temaer, som i højere grad har sat sit præg på personligheden (level 2) kan der arbejdes med: sværere OCD og PTSD, spiseforstyrrelser, misbrug og afhængighed mv. 

Listen over mulige temaer, som BWRT kan virke på, er lang, - men her er en stribe (level 1): alle mulige "dårlige vaner", angst, mild OCD, mild PTSD, fobier, misofoni, sorg, frygt for fiasko eller for succes, overspringshandlinger - m.fl. - 

Indtil 31/12-21 er jeg under uddannelse i BWRT-terapi og modtager indtil da gerne "prøvekaniner" med de lettere problemer nævnt som "level 1" ovenfor. Det er gratis.

Du skal vide, at terapien, hvis den pga. min elevstatus ikke gør en positiv forskel, vil være helt uskadelig. Men forskning viser, at metoden faktisk gør en forskel uanset terapeutens erfaringsniveau.

Du kan læse mere om BWRT på bwrt.dk

Book en gratis BWRT-prøvekaninsession her: Book BWRT